Over SCRAP

Plaatwerk aan Klassieke Auto’s

Bij SCRAP Oldtimer Restauratie kun je terecht voor ambachtelijke plaatwerk voor de carrosserie van je klassieker. Met passie en vakwerk breng ik je geliefde klassieke voertuig terug in zijn oorspronkelijke glorie.

SCRAP Oldtimer Restauratie is een restauratiebedrijf gevestigd in Bleskensgraaf in Zuid-Holland en is gespecialiseerd is in het restaureren van klassieke en vintage auto’s. Het bedrijf wordt gerund door Mike, een ervaren restaurateur die zich toelegt op het herstellen van oude auto’s in hun oorspronkelijke staat.

Mike: “Doordat ik zelf alle projecten persoonlijk onderhanden neem, kan ik me volledig concentreren op elke klant en elke auto.  Door mijn ruim 30 jaar ervaring met plaatwerken aan oldtimers heb ik inmiddels een schat aan kennis en expertise in huis om de klus te klaren.”

 

SCRAP Oldtimer Restauratie heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en professionele restaurateur en concentreert zich op carrosserieherstel. Daarbij werkt hij nauw samen met bedrijven gespecialiseerd zijn in motorrevisie, interieurrestauratie en lakwerk, om je zo na het plaatwerk ook te helpen bij het verder afronden van het project.

Het restauratieproces bij SCRAP Oldtimer Restauratie is zeer grondig en uitgebreid. Ik werk nauw samen met de eigenaar van de auto om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aansluit aan diens wensen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel restauratiebedrijf voor je klassieker, dan ben je SCRAP Oldtimer Restauratie zeker aan het juiste adres.

Ervaren Plaatwerker

Ik ben Mike Quakernaat, een ervaren plaatwerker met jarenlange ervaring op het gebied van klassieker auto’s.

Met mijn uitgebreide kennis en vaardigheden kan ik complexe plaatwerkprojecten onder handen nemen en succesvol afronden.

Of het nu gaat om het creëren van nieuwe onderdelen of het herstellen van beschadigde materialen, ik heb de expertise en ervaring om zulk werk snel en efficiënt uit te voeren.

Heb je een klassieker staan die restauratie nodig heeft of loop je vast met je project? Neem gerust contact op.

Groet, Mike

Over Mike

“Even inzoomen op Mike Quakernaat. Hij is er bescheiden over, maar geef hem de juiste tools en er vloeien de mooiste dingen uit zijn handen. Gerenommeerde restaurateurs en andere opdrachtgevers vertrouwen hem met een gerust hart iconische sportwagens en andere klassieke topstukken toe om de carrosserie professioneel te laten herstellen. Tegelijkertijd leeft deze ervaren vakman zich met net zoveel liefde uit op het plaatwerk van een meer gangbare old- of youngtimer die volgens de trotse eigenaar het redden waard is. Dáár gaat het om en Mike begrijpt dat. Hij denkt niet in obstakels, maar in mogelijkheden. Als er ook maar iets te hechten valt, tovert hij de lastoorts tevoorschijn en gaat met volle overgave aan de slag. Fascinerend om te zien, vooral wanneer het strakke eindresultaat in zicht komt.

Bij plaatwerken en lassen tikken de uren al gauw aan. Dan scheelt het voor de opdrachtgever een slok op een borrel dat de ervaring bij SCRAP Oldtimer Restauratie een vlotte routine oplevert. Niet zelden reageert de eigenaar van een auto verbaasd op het bericht dat de klus al voltooid is. Snel, maar toch vooral heel secuur. Mike houdt van zijn vak en zit al gauw in het ritme, waardoor hij de wachttijden onder controle weet te houden. Een vakman pur sang, een harde werker en ook nog eens een aardige en betrouwbare kerel.

SCRAP Oldtimer Restauratie zit in Bleskensgraaf, pakweg halverwege tussen Rotterdam en Gorinchem. Maak gerust een afspraak met Mike Quakernaat om je wensen te bespreken!”

Aart van der Haagen
Tekstschrijver & Redacteur
Klassiek & Techniek

“Met elk kromming en elke vouw, smeedt de plaatwerker zijn ware goud.”

Referenties

Van deelrestauratie tot complete herbouw, Mike doet het! Meedenken, afspraken nakomen, verbazen en hij maakt het af. Scrap heeft de carrosserie van mijn Alfa Giulia Sprint GT gerestaureerd, super blij mee!

Freek Veldhuizen

Mike heeft voor ons een Giulia, Spider, nogmaals een Giulia en een deelrestauratie aan een Giulietta SS gedaan. Tot volle tevredenheid en ook het meedenken vinden we een groot voordeel.

Ton en Jan Ottevanger

Werkplaats & Machines

Scrap Oldtimer Restauratie plaatwerk Mike Quakernaat
Scrap Oldtimer Restauratie plaatwerk Mike Quakernaat
Scrap Oldtimer Restauratie plaatwerk Mike Quakernaat
Scrap Oldtimer Restauratie plaatwerk Mike Quakernaat
Scrap Oldtimer Restauratie plaatwerk Mike Quakernaat
Scrap Oldtimer Restauratie plaatwerk Mike Quakernaat
Scrap Oldtimer Restauratie plaatwerk Mike Quakernaat
Scrap Oldtimer Restauratie plaatwerk Mike Quakernaat
Scrap Oldtimer Restauratie plaatwerk Mike Quakernaat
Scrap Oldtimer Restauratie plaatwerk Mike Quakernaat

Heeft jouw klassieker restauratie nodig?

Als je een klassieke auto hebt die een restauratie nodig heeft, neem dan vandaag nog contact op met SCRAP Oldtimer Restauratie, plaatwerkbedrijf voor klassieke auto’s. Of je nu op zoek bent naar een volledige restauratie of gewoon wat kleine laswerkzaamheden nodig heeft, ik help je graag om je auto in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen.

Bel of mail mij om een afspraak te maken en dan kijken we samen of we jouw klassieke auto weer tot leven kunnen brengen!