Referenties

Hier enkele reacties van klanten:

“Nadat ik al tijden bezig was met mijn Duetto project, via via bij Mike terecht gekomen. Hij heeft het project weer vlot getrokken. In goed overleg de puntjes op de i met het plaatwerk en perfect strak gemaakt met de juiste lijnen! Mike kent Alfa’s van binnen en van buiten, en dat merk je! In de juiste kleur staat mijn Bella weer bij mij thuis en kan ik aan het afbouwen beginnen!”
Harry
BEKIJK HET PROJECT!

“Eindelijk iemand die zijn vak nog echt verstaat,bedankt voor het stukje vakmanschap en kennis, het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn.We zullen zeker vaker zaken doen!”

Danny Folugo
BEKIJK HET PROJECT!

“Onlangs heeft Mike mij tot twee keer toe uitstekend geholpen met zijn werkzaamheden. Een nieuwe vloerplaat in mijn oude Vespa en voor de Volkswagen spijlbus van mijn vrouw heeft hij op een zeer kunstige en vakkundige manier een nieuw dakluik gemaakt. De SO-34 Westfalia bus die zijn heeft is in een bijzonder goede originele conditie, maar het zeldzame dakluik had wel roest. Hiervoor is de oude roestige plaat volledig verwijderd en conform originele specificaties heeft Mike een nieuwe buitenplaat gemaakt die zeer goed sluit op het dak van de spijlbus. Heel tevreden over de service en vaardigheden van deze vakman! Binnenkort de plekjes aan mijn Giulia Bertone bijwerken Mike? Bedankt en tot de volgende keer!”

“Tijdens mijn werkzaamheden als taxateur voor klassiekers & Youngtimers krijg ik regelmatig de vraag of ik iemand weet die wat carrosseriewerkzaamheden kan verrichten voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Op basis van mijn eigen ervaringen, durf ik Mike met een gerust hart aan te bevelen. Mike, succes met je werkzaamheden en ik heb heel veel vertrouwen in je als vakman.”
Dennis Rietveld, Rietveld Taxaties
BEKIJK HET PROJECT!

“Mike heeft de neus van mijn Giulia vakkundig gerestaureerd. Het is fijn om te zien dat vakmanschap ook betaalbaar kan zijn. Kleine details maken een groot verschil en Mike weet dat de duivel in de details zit. Restaureren is weer leuk, ik ga op zoek naar een nieuwe roestige uitdaging! “
Marcel van der Veer
BEKIJK HET PROJECT!

” Mike, ik heb vrijdag veel van je geleerd. Nog niet genoeg om zelf plaatwerk te kunnen doen, daarvoor zal ik toch steeds naar jou moeten. Maar veel aanwijzingen en tips van jou gekregen. Het was erg leuk om met je samen aan mijn Spider te werken. Dank je wel!
Jan

” Beste Mike, Afgelopen zaterdag hebben we de ALFA weer opgehaald. Ik wil je hartelijk danken voor je schitterende werk, ik heb je  aan het werk gezien en ben vol bewondering,mijn complimenten. Ik hoop in de toekomst om ook mijn Junior onder handen te laten nemen door jullie. Nogmaals dank.”
Bert