Guilietta Sprint 750 Veloce

Mijn Alfa Romeo Giulietta Sprint Veloce (convortevole) heb ik door Mike laten restaureren. Ik ben bij 4 andere plaatwerk bedrijven op bezoek geweest die allen goede recenties hadden en heb uiteindeljk voor Mike gekozen. Het werk dat ik van hem gezien had was net iets verfijnder en strakker dan van de anderen (en prijstechnisch ook goed). Het resultaat van Mike’s werk aan mijn Alfa was buitengewoon. Daarnaast waardering dat Mike hier en daar ook nog wat extra zaken opgepakt heeft die niet gevraagd waren, maar wel essentieel waren voor het eindresultaat (zoals passend maken van de bumpers en het namaken van krik dopjes).

Kees-Jan Mars

Heeft jouw klassieker restauratie nodig?

Als je een klassieke auto hebt die een restauratie nodig heeft, neem dan vandaag nog contact op met SCRAP Oldtimer Restauratie, plaatwerkbedrijf voor klassieke auto's. Of je nu op zoek bent naar een volledige restauratie of gewoon wat kleine laswerkzaamheden nodig heeft, ik help je graag om je auto in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen.

Bel of mail mij om een afspraak te maken en dan kijken we samen of we jouw klassieke auto weer tot leven kunnen brengen!