Alfa Guilia Super

Na de nodige zoektochten bij garagebedrijven en op het internet ben ik bij Mike terecht gekomen met mijn Alfa Romeo Giulia uit 1971. Na een telefoontje en wat mailverkeer zijn wij tot een overeenkomst gekomen en is Mike aan de slag gegaan met de dame. Vrijwel de gehele onderste 20cm van de auto, haar deurhuiden en achterzijde zijn door hem vervangen. Daarnaast hebben kleine plekjes patchdelen gekregen of zijn roestgaatjes opengewerkt en dichtgelast.

Op basis van Mike zijn rijke ervaring met het herstellen van Giulias zit het tempo er goed in maar gaat het niet ten koste van de uiteindelijke kwaliteit. Niet alle reproductie plaatmateriaal heeft de gelijke detaillering als het origineel. Dit heeft onder andere geresulteerd in het advies van Mike om op een aantal plaatsen de originele puntlasverbindingen te laten zitten en de replica delen iets aan te passen.  Hierdoor zijn niet alleen de originele puntlassen intact gebleven maar ook de originele ‘haakse’ overgang in de dorpels zijn behouden. Het laswerk wordt er niet makkelijker op, maar het resultaat ..man man.. dat mag er echt zijn!

Voor sommige door mij aangeleverde vervangend plaatwerkdelen heeft Mike in overleg betere restauratiedelen gekocht en verwerkt. Na het verwijderen van de rotte deurhuiden heeft hij ook het stralen van de deurframes verzorgt.

Tussentijds hebben we de auto uiteraard bezocht om de vorderingen te zien. Mike heeft ons continue op de hoogte gehouden van het urenverloop en de bijbehorende kosten. 

Overall dik tevreden met het door Mike verrichte werk, ik kan niet anders zeggen als, probeer het zelf eens uit!

Maurice Maissan

Heeft jouw klassieker restauratie nodig?

Als je een klassieke auto hebt die een restauratie nodig heeft, neem dan vandaag nog contact op met SCRAP Oldtimer Restauratie, plaatwerkbedrijf voor klassieke auto's. Of je nu op zoek bent naar een volledige restauratie of gewoon wat kleine laswerkzaamheden nodig heeft, ik help je graag om je auto in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen.

Bel of mail mij om een afspraak te maken en dan kijken we samen of we jouw klassieke auto weer tot leven kunnen brengen!