Fiat 500 Jolly

FIAT 500 Jolly
FIAT 500 Jolly rood aan zee

Reeds 4 jaar klant bij Scrap (Mike). Mike heeft nu twee oldtimers van Fiat Type 500 (beide uit 1970) gerestaureerd en volledig aangepast naar Cabrio type Jolly.

Tijdens mijn eerste bezoek had ik tekeningen en foto’s meegenomen met het verzoek of Mike mijn huidige Fiat’s 500 kon kon aanpassen. Twee dagen later nam Mike contact met mij op dat hij het wel zag zitten om dit te doen. Vervolgens een afspraak gemaakt en 3 weken later was Mike al begonnen met de eerste ombouw. Tijdens de ombouw kreeg ik netjes iedere dag foto’s van de gemaakte werkzaamheden en 5 werkdagen later was Mike al zover dat ik de omgebouwde en aangepast Fiat 500 kon ophalen.

Alles was precies zoals besproken aangepast. Vervolgens naar de spuiter gebracht, die ook onder de indruk was van het mooie laswerk. Plaatwerk was mooi strak en mooie lassen wat weer scheelde in het werk voor de spuiter dus ook niet onbelangrijk. Drie maanden later heeft Mike nummer twee ook aangepast (exact hetzelfde als het eerste exemplaar) dus ik heb nu een rode en blauwe Fiat 500 Jolly Replica.

Begin 2024 gaat Mike een Fiat 500 Abarth ombouwen / aanpassen naar een Roadster 500 ook vanaf tekening en foto’s. Ik benieuwd, maar dat gaat zeker goedkomen bij Scrap !!

Erik Steffers

Heeft jouw klassieker restauratie nodig?

Als je een klassieke auto hebt die een restauratie nodig heeft, neem dan vandaag nog contact op met SCRAP Oldtimer Restauratie, plaatwerkbedrijf voor klassieke auto's. Of je nu op zoek bent naar een volledige restauratie of gewoon wat kleine laswerkzaamheden nodig heeft, ik help je graag om je auto in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen.

Bel of mail mij om een afspraak te maken en dan kijken we samen of we jouw klassieke auto weer tot leven kunnen brengen!