Alfetta GTV 6

Alfetta GTV 6 1
Alfetta GTV 6 1

De Alfa Romeo Alfetta GTV 6 is een legendarische sportauto die tussen 1974 en 1987 werd geproduceerd. De GTV 6 staat vooral bekend om zijn krachtige motor en sportieve prestaties.

Onder de motorkap van de Alfetta GTV 6 bevindt zich een 2.5 liter V6-motor, die een vermogen van 160 pk levert. Dankzij dit indrukwekkende vermogen kan de GTV 6 in slechts 8 seconden accelereren van 0 naar 100 km/u. Met een topsnelheid van 212 km/u is deze Alfa Romeo een ware krachtpatser op de weg.

Naast zijn indrukwekkende prestaties, heeft de Alfetta GTV 6 ook een opvallend en tijdloos design. De gestroomlijnde carrosserie met zijn scherpe lijnen en agressieve uitstraling is een lust voor het oog. Bovendien is deze sportauto voorzien van comfortabele en luxueuze interieurdetails, waardoor je tijdens lange ritten optimaal kunt genieten.

Dankzij zijn uitstekende wegligging en wendbaarheid biedt de Alfa Romeo Alfetta GTV 6 een onvergetelijke rijervaring. Of je nu op slingerende bergwegen rijdt of op het circuit, deze sportauto is gemaakt om de weg te veroveren.

De waarde van de Alfa Romeo Alfetta GTV 6 is in de afgelopen jaren gestegen, vanwege zijn zeldzaamheid en zijn iconische status onder autoliefhebbers. Als je op zoek bent naar een unieke sportauto met de perfecte balans tussen kracht en elegantie, dan is de Alfetta GTV 6 een uitstekende keuze.

Kortom, de Alfa Romeo Alfetta GTV 6 is een adembenemende sportauto met ongeëvenaarde prestaties. Zijn krachtige motor, sportief design en fantastische rijervaring maken deze auto tot een echt icoon op de weg.

Heeft jouw klassieker restauratie nodig?

Als je een klassieke auto hebt die een restauratie nodig heeft, neem dan vandaag nog contact op met SCRAP Oldtimer Restauratie, plaatwerkbedrijf voor klassieke auto's. Of je nu op zoek bent naar een volledige restauratie of gewoon wat kleine laswerkzaamheden nodig heeft, ik help je graag om je auto in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen.

Bel of mail mij om een afspraak te maken en dan kijken we samen of we jouw klassieke auto weer tot leven kunnen brengen!